FPV CURSUSSEN

Start FPV like a pro!

BEGINNERS

GEVORDERDEN

WAAROM FPV ACADEMY?

Zelfverzekerd zonder crashen!

Je zult gebruik maken van een trainer remote waarvan het signaal via de instructeur (master remote) naar de drone wordt verstuurd. Mocht je een fout maken dan corrigeert uw instructeur bij. In het ergste geval neemt hij de volledige controle over zodat de drone niet zal crashen. En mocht dat om wat voor rede toch gebeuren dan is het niet jou verantwoordelijkheid maar van de instructeur! Ideaal toch?!

Starten met FPV is niet eenvoudig

FPV is super tof maar het is over het algemeen voor velen niet eenvoudig. Het heeft een hele hoge leercurve in het begin wat vele beginners ontmoedigd om te beginnen of ze haken af wanneer ze tegen problemen aanlopen die ze zelf niet kunnen/willen oplossen.

Veiligheid

De drone regelgeving is flink onder vuur mede door nieuwelingen die het kunnen verpesten voor de rest door onverantwoorde handelingen uit te voeren. Het zou jammer zijn als FPV compleet wordt verboden. Daarom willen we dat iedereen die hieraan begint zijn verantwoordelijkheid beseft.

Hoge leercurve

Het vergt kennis van de drone regelgeving en gedragsregels, de type drones en communicatiesystemen, het aansluiten en instellen en natuurlijk de vaardigheid om te vliegen en repareren. Voorheen moest iedereen hier allemaal zelfstandig doorheen wat soms wel maanden tot jaren duurt. Velen lopen tegen meerdere obstakels op wat het allemaal niet eenvoudig maakt om vlieg plezier te hebben.

FPV iets voor jou?

FPV is geschikt voor iedereen ouder dan 6 jaar! Voor kinderen jonger dan 6 zijn er ook nog leuke beginner drones waarmee ze binnen in huis veilig kunnen oefenen! Ook voor mensen met een lichamelijke beperking. Zolang je kan zien en je vingers kan bewegen kan je al genieten van FPV vliegplezier!

Maak het jezelf gemakkelijk

Het vergt kennis van de drone regelgeving en gedragsregels, de type drones en communicatiesystemen, het aansluiten en instellen, de vaardigheid om te vliegen en repareren. Voorheen moest iedereen hier allemaal zelfstandig doorheen wat soms wel maanden tot jaren duurt. Velen lopen tegen meerdere obstakels op wat het allemaal niet eenvoudig maakt om vlieg plezier te hebben.

Direct vliegen zonder vliegbewijs

Kom daarom naar FPV Academy om een kickstart te maken in de wereld van FPV! Geen gepruts in het begin met maanden lang filmpjes kijken en website doorspitten, uitzoeken wat jij het best kan kopen, bouwen, aansluiten en instellen. En als je dan uiteindelijk zover bent voor de eerste vlucht, hem bij de eerste beweging kapot vliegt.

Methodische en dynamische lesopbouw vanaf elk niveau

Wij halen al het gedoe in het begin weg en laten jou direct comfortabel instappen in onze zelfgebouwde professionele drone. Onze instructeur zal jou op methodische wijze alle vlieg skills aanleren en past aan naar jou niveau en leersnelheid zodat je zo snel mogelijk aan de gevorderde cursus kunt beginnen. Daarin leer je het echte werk! 

Corona proof?

De cursussen worden gegeven in de buitenlucht. Ons materiaal wordt na elke cursus gereinigd en bij aankomst zal de cursist direct zijn handen moeten desinfecteren. Voor de bril zijn er speciale maskers welke na de cursus weer wordt gewassen. Mondkapjes zijn niet vereist.