FPV is our PASSION

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul, like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.

Mijn verhaal

3 jaar lang heb ik smachtend gekeken naar FPV drones maar ik vond het altijd veel te eng om ermee te beginnen. Alleen het uitzoeken van alle dingen al. Niet zeker weten of ik het kan bouwen. En dan nog de vraag of het werkt. Tegenwoordig is het allemaal een stuk gemakkelijker maar nog steeds verre van gemakkelijk voor de meeste mensen.

Ik heb 4 jaar in Indonesie gewerkt als Visual Content Director bij een Digital Marketing Agency. Uiteindelijk heb ik besloten weer terug te gaan naar Nederland omdat ik frisse lucht miste, hehe. Gezien corona het niet helpt om een baan te vinden besloot ik dat het nu het moment was volgas FPV te proberen.

Ik heb een volledige dag op de simulator geoefend wat ik maar niks vond maar wat wel oké was om de basis te begrijpen. Weken lang research gedaan wat ik het best kon kopen. Uiteindelijk kocht ik mijn eerste 3 Inch beginnersset en tinywhoop en toen begon het echte werk. Super moeilijk maar direct verslaafd! Natuurlijk was mijn drone binnen een paar dagen al toe aan een reparatie. Wat weer heel veel uitzoek werk was.

Ik vind het ook leuk om alles helemaal uit te zoeken en dan zelf te fixen. Maar niet iedereen vind dat leuk en dat is ook de reden waarom FPV nog steeds klein is. Daarom besloot ik om FPV toegankelijk te maken voor iedereen. Ook met het zicht op de regelgeving die sinds 2021 is aangescherpt zodat iedereen zijn verantwoordelijkheid weet.